Webinar | De overeenkomsten tussen corona en cybercrime

Aanvang: 19:30 uur - Tijdsduur: ± 60 minuten
3.6.2020
Webinar

De overeenkomsten tussen corona en cybercrime: hoe elke crisis kansen biedt

Eventpagina1 (1)

Cybercrime en corona. Op het eerste gezicht lijken deze zaken niets met elkaar te maken te hebben. Maar niets is minder waar. Iedere crisis in onze historie werd - en wordt - misbruikt door criminelen, die hun kans zien mensen op grote schaal op te lichten. Dat gebeurt nu ook online. En met succes, want we trappen er op grote schaal in.   

Ludo Baauw laat in de webinar zien hoe het toch komt dat dit fenomeen zich iedere crisis weer herhaalt. Hij bespreekt de mogelijkheden die er zijn om jezelf te wapenen tegen dit soort cybercrime en geeft handige tips over hoe je zo veilig mogelijk thuis kunt werken. Dat is hard nodig, want de kans dat je 100.000 euro kwijtraakt aan een crimineel is misschien wel minstens zo groot als dat je met corona te maken krijgt.

Kortom: mis het niet!

De webinar is gratis en wordt live uitgezonden op woensdag 3 juni. De webinar start om 19:30 uur. Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om al je vragen aan Ludo te stellen. Waar loop jij tegen aan of wil je weten wat Ludo zijn visie is op bepaalde vraagstukken? De vragen worden live beantwoord in de uitzending. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en meld je aan via de link.

Over de expert

Ludo Baauw-3
Ludo Baauw
CEO van Intermax Cloudsourcing en de Intermax Group

Ludo Baauw is oprichter van de Intermax Group, die werd opgericht in 1994 en bestaat uit Intermax Cloudsourcing, Bizway, Guardian360, NFIR, Gridly en Guida. Samen houden deze bedrijven complexe cloudinfrastructuren en geavanceerde securitydiensten 24/7 beschikbaar. Dat doen zij voor organisaties die niet zonder een veilige en betrouwbare IT-omgeving kunnen. Ook voor forensische IT-dienstverlening is de Intermax Group hét aanspreekpunt. Er werken in totaal 100 mensen; stuk voor stuk specialisten op het snijvlak tussen cloudtechnologie en cybersecurity.

Intermax is onder meer de bedenker van de Nationale Anti-DDoS Wasstraat. Bovendien is het de eerste partij in Europa die een cyberverzekering in de eigen dienstverlening integreerde. De Intermax Group is 100% in Nederlandse handen en geheel zelfstandig gefinancierd.