Capability Management bij Aegon; een vervolgstap na (scaled) Agile

25.11.2020 - 19:30
Live webinar

Over de webinar

Eventpagina-inleiding-Management

Organisaties zijn continu op zoek naar hoe ze digitale technologie optimaal kunnen inzetten om een sterke concurrentiepositie te behalen in de markt, met als doel te transformeren naar een digitale enterprise. Vele organisaties implementeren een Agile werkwijze, waardoor er meer wendbaar kan worden gewerkt en er beter wordt aangesloten op de behoefte van klanten en business. Maar wat doe je met de restanten van je hiërarchische organisatie in management en hoger?

Een manier hierop verder te bouwen is middels capability management: het vermogen die de organisatie bezit of kan ontwikkelen om een IT-doel of IT-uitkomst te behalen. Voorloper hierin is Aegon. Sinds een jaar is de focus op de beschikbare IT capabilities een belangrijk onderdeel van het succes bij deze bank/verzekeraar. Maar wat is nu precies capability management en hoe hangt dit op in een organisatie? Kun je het alleen op individuen inzetten of ook als groepen of zelfs als organisatie? Onze gastspreker, Jasper Buschgens vertelt je alles over capability management bij Aegon.

Schrijf je nu in voor de live webinar op 25 november om 19:30 via de onderstaande button. 

Inschrijven

De spreker

Jasper-buschgens
Jasper Buschgens
Sr. Capability manager

Over Jasper Buschgens

Jasper Buschgens is Sr. Capability manager bij Aegon Nederland bij BIS (de IT-afdeling). Jasper en zijn team managen de IT-capabilities van het interne en externe personeelsbestand. Met als doel om de IT-delivery voor de business value streams te verbeteren en te versnellen.

Inschrijven