‘Het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf’

Donderdag 4 november om 16.00 uur

Ben Tiggelaar over leiding geven aan jezelf

Elisabeth Ismail - Foto Ben Tiggelaar 7

Thuiswerken, op locatie bij de klant, hybride, work-from-anywhere... Hoe je ook werkt, essentieel is het vermogen om leiding te geven aan jezelf.

Hoe zorg je dat je werkdagen plezierig, goed en zinvol zijn? Wat is er nodig om lichamelijk en geestelijk lekker fit te blijven? En - de allerbelangrijkste vraag - hoe zorg je dat het niet alleen blijft bij mooie ideeën, maar dat je ook echt iets doet met je goede voornemens?

Ben Tiggelaar gaat in op deze en andere vragen tijdens een sessie van anderhalf uur speciaal voor interne- en externe medewerkers en klanten van Experis iSense. Interactief, persoonlijk, evidence based én superpraktisch. Aanmelden voor deze sessie kan hier.

Over de spreker
Ben Tiggelaar is een Nederlandse managementgoeroe en is een expert op het gebied van leiderschap, gedrag en verandering. Hij studeert al ruim 30 jaar in deze vakgebieden. Mogelijk ken je hem van zijn podcast en radioshow ‘over persoonlijk en professionele groei’ op BNR, één van zijn boeken (‘Dromen Durven Doen’ en ‘De Ladder’) of zijn columns (elk weekend in de NRC).

Tevens doceert hij aan diverse universiteiten en business-schools, onder meer IE in Madrid, de Vrije Universiteit in Amsterdam en de Vlerick Business School in Gent.

Het doel tijdens deze sessie is om jou te inspireren en motiveren om effectief leiding te kunnen geven aan jezelf zodat jij het beste uit je werk haalt. Wil je op de hoogte blijven van alle kennisevents van Experis iSense? Meld je dan aan voor onze eventupdate.

Foto: Elisabeth Ismail

Schrijf je in voor de webinar met Ben Tiggelaar op 4 november