Security Summit

Wees hackers te slim af en wapen je tegen aanvallen!
22.01.2020
Zuidelijk Halfrond 11, Gouda

Beschrijving

fotosummit

Je kan er niet omheen, het domineert de laatste tijd flink in het nieuws. We hebben het natuurlijk over cyber crime. Hackers die op een slimme manier organisaties weten binnen te dringen en gevoelige gegevens weten te bemachtigen. Tijdens de eerste Summit van 2020 nemen de sprekers je mee in de wereld van hackers. Hoe kun je je als organisatie wapenen tegen hackers en hun aanvallen. Waar zitten de zwakke plekken en hoe ga je hier als organisatie mee om? Dit en meer, op 22 januari!

Uiteraard is de Security Summit gratis te bezoeken en staat er een heerlijk diner voor je klaar! Ben je niet in de mogelijkheid om bij alle sessies aan te sluiten? Geen probleem, je kunt namelijk zelf aangeven bij welke sessies je aanwezig wilt zijn!

Mocht je helaas niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je je ook gemakkelijk weer afmelden. En hopen wij dat je er de volgende keer weer bij bent!

 

Sprekers

YW-Sebastiaan-119_1LinkedinFormaat (1)
Sebastiaan Kors
Lantech
marco van vliet
Marco van Vliet
SQNetworks
65578566789897897987
Jan Martijn Broekhof
Guardian360

Programma

15:00
-
15:30
Inloop
Geniet bij het ontvangst van een lekker bakje koffie!
15:30
-
16:30
Sebastiaan Kors - Lantech
Cloud-infrastructuren worden de standaard, maar hoe krijg je de security onder controle? De opkomst en het veelvuldig gebruik van public en private cloud-infrastructuren is niet meer te stoppen, maar wat betekent dit voor de security? Tijdens deze sessie wordt er door Sebastiaan aandacht besteed aan de meest recente ontwikkelingen en een aantal te vermijden pitfalls. Ook leer je van een aantal best practices en geeft Sebastiaan aanbevelingen rondom migraties naar veilige cloud-gebaseerde infrastructuren.
16:45
-
17:45
Marco van Vliet - SQNetworks
SQNetwork is een cyber security organisatie die zich binnen de security richt op de beheersbaarheid, transparantie en bedrijfscontinuïteit. Het is van belang dat in de nieuwe wereld, cyber security niet als los item wordt beschouwd. Cyber security is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscontinuïteit. Hiervoor is een gedegen weerbaarheid en aanpak nodig. Marco legt in zijn sessie uit wat deze aanpak inhoud en wat het causale verband is tussen continuïteit, cyber security, zichtbaarheid en stuurmiddelen.
17:45
-
18:45
Diner
Geniet van een overheerlijk diner.
18:45
-
19:45
Jan Martijn Broekhof & Michiel Mak - Guardian360
Jan Martijn presenteert samen met Michiel Mak over vulnerability management, het betrappen van hackers en hoe scrum teams steeds veiligere software kunnen ontwikkelen. Praktijkvoorbeelden komen uit eerste hand: Het Guardian360 team ontwikkelt elke dag aan een zo veilig, stabiel en schaalbaar mogelijk platform.
19:45
-
20:30
Borrel
Praat na over de sessies onder het genot van een drankje!

Schrijf je in!