Security Summit

Bekijk Cyber Security door de ogen van een hacker!
13.3.2018
Zuidelijk Halfrond 11, Gouda

Beschrijving

Eventpagina7

De Security Summit is terug! Een dag in het teken van hacken en gehackt worden! Want hoe gaan hackers te werk en hoe kun je hier als organisatie van leren? Want ja, cyber security staat steeds hoger op de agenda maar ook hackers bewegen mee met hun tijd! 13 maart nemen de 3 sprekers je mee in de wereld van hackers en andere kwetsbaarheden. Mis het niet!

Uiteraard is de Security Summit gratis te bezoeken. Ben je niet in de mogelijkheid om alle sessies bij te wonen? Geen probleem, je kunt zelf aangeven bij welke sessie je aanwezig wilt zijn! Natuurlijk zorgen wij ook voor een heerlijk diner!

Mis deze interessante dag niet en schrijf je snel in! 

Sprekers

Ronald Kingma - iSense
Ronald Kingma
Managing Director, Access42
Ronald Pool
Ronald Pool
Cyber Security Specialist, CrowdStrike
TBA spreker - iSense
Spreker 3 - T.B.A.
Titel, Bedrijf

Programma

15:00
-
15:30
Inloop
Gezellig een kopje koffie drinken om in de stemming te komen.
15:30
-
16:30
Ronald Kingma - In het hoofd van een hacker
Ronald Kingma is oprichter van van Access42 een onafhankelijke speler op de Security markt. Hij neemt je mee in een de gedachtes van een hacker. Hij maakt je bewust van wat je onbewust voor risico loopt met de data die van jou beschikbaar is.
16:45
-
17:45
Ronald Pool - Hacking Exposed
In deze sessie zal Ronald je inzicht bieden in de hedendaagse methodes waarop hackers uw omgeving binnenkomen, vrijelijk rondbewegen en er met uw data vandoor gaan, zonder dat u het waarschijnlijk gemerkt heeft. Ook zal Ronald stilstaan bij de methodes om dit wel te detecteren en tegen te gaan, veelal met tools die u reeds in huis heeft.
17:45
-
18:45
Diner
Heerlijk diner verzorgd door Grill&Smoke.
18:45
-
19:45
Spreker 3
T.B.A.
19:45
-
20:30
Borrel
Sluit de Security Summit af met een gezellige borrel, waar genetwerkt kan worden en nagepraat over de sessies. Bij de uitgang ligt er nog een verassing op je te wachten!

Schrijf je in!