DevOps Summit

Bereid je organisatie voor op de transitie
26.03.2020
Zuidelijk Halfrond 11, Gouda

Lisanne devop summit2 (1)

DevOps is in opkomst en veel organisaties zien de urgentie om mee te gaan met deze ontwikkeling. Maar waar moet je beginnen? Zijn de investeringen het waard en hoe weet je of je de juiste aanpak hanteert? Tijdens de DevOps Summit van donderdag 26 maart helpen vijf experts je een stapje op weg. Verwacht praktische tips, best practices en bruikbare theorieën!

Uiteraard is de DevOps Summit gratis te bezoeken en staat er een heerlijk diner voor je klaar! Ben je niet in de mogelijkheid om bij alle sessies aan te sluiten? Geen probleem, je kunt namelijk zelf aangeven bij welke sessies je aanwezig wilt zijn!

Mocht je na inschrijving toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je je ook gemakkelijk weer afmelden. En hopen wij dat je er de volgende keer weer bij bent!

Sprekers

Sessie 1:
Ard Westerik
Ard Westerik
Manager Agile Software Delivery Performance - NS
Huub van der Wouden
Huub van der Wouden
Programma Manager Agile Transformatie - NS
Sessie 2:
Sebastiaan Kalshoven verkleind-2
Sebastiaan Kalshoven
IT Area Lead (Head of IT) for Strategic Core Banking platform - ING
Guido Smit
Guido Smit
IT Chapter Lead - ING
Lester Erich
Lester Erich
IT Chapter Lead for Daily Banking Affairs & Payment Services - ING

Programma

16:30
-
17:00
Inloop
Geniet bij het ontvangst van een lekker bakje koffie!
17:00
-
18:30
Ard Westerik & Huub van der Wouden - Nederlandse Spoorwegen
Laat je meenemen in de DevOps reis van de NS. In 2016 is de reis begonnen. Met 63 DevOps teams in 2020 kunnen Ard en Huub alles vertellen over de uitdagingen en leerpunten die bij de DevOps transitie komen kijken. Ze nemen je mee in de technische, organisatorische en operationele hindernissen. Verwacht veel interactie en mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de experts. Lessen om te delen en van te leren.
18:30
-
19:15
Diner
Geniet van een overheerlijk diner.
19:15
-
20:30
Sebastiaan Kalshoven, Guido Smit & Lester Erich - ING
Het begint allemaal met vakmanschap en een duidelijk doel. Sebastiaan geeft leiding aan meerdere DevOps teams binnen de ING. Samen met deze teams zorgt hij voor stabiliteit in de systemen die door meer dan 10 miljoen mensen worden gebruikt. Samen met Guido en Lester, beide IT Chapter Lead bij de ING, verzorgt Sebastiaan een sessie over hoe DevOps binnen de ING wordt ingezet en welke praktische en technische elementen hierbij komen kijken.
20:30
-
21:00
Borrel
Praat na over de sessies onder het genot van een drankje!

Onze evenementen zijn bedoeld om kennis te delen met professionals in de IT-branche. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Schrijf je in!