Cloud Summit

De Cloud, het onmisbare element van digitale transformatie!
14.11.2019
Zuidelijk Halfrond 11, Gouda

Beschrijving

fotosummit

Met digitale transformatie hoog op vele agenda's, is overgaan naar de Cloud een onmisbare stap. Daarom nemen de 3 sprekers je op 14 november mee in hun wereld van Cloud. Want wat is de zin en de onzin van het overgaan naar de Cloud? Waar moet je als organisatie en werknemer rekening mee houden? Door middel van toffe use-cases krijg je een kijkje in de keuken in hoe de sprekers deze technische trajecten aanpakken! De perfecte mix tussen inspiratie en techniek, dit wil je niet missen!

Dergelijke vragen zullen aanbod komen op 14 november bij de Cloud Summit! De Cloud Summit is gratis te bezoeken. Je kunt zelf aangeven bij welke sessies je wilt aansluiten en er staat een heerlijk diner voor je klaar. Je kan je ook gemakkelijk weer afmelden.

Sprekers

paul kollner2
Paul Köllner
Intermax Groep
dibran mulder
Dibran Mulder
Cloud Republic
TBA spreker - iSense
T.B.A.

Programma

15:00
-
15:30
Inloop
Geniet bij het ontvangst van een lekker bakje koffie!
15:30
-
16:30
Paul Köllner
Paul helpt organisaties met de overgang naar de Cloud. Hoe bepaal je de juiste cloud-strategie en welke cloud-implementatie hoort daarbij? Hij legt uit welke uitdagingen je tegenkomt en legt de belangrijkste misvattingen uit. Wat ga je ‘zelf doen’ en wat besteed je uit? Welke bedrijfsresultaten kan je verwachten? Met een mooie case over een softwareontwikkelaar die over wilt gaan naar de cloud krijg je hands-on te zien wat er allemaal bij dit traject komt kijken!
16:45
-
17:45
Dibran Mulder
Tijdens de Sessie van Dibran gaat hij onder andere dieper in op de volgende vragen. Hoe bouw je nu web applicaties op Serverless Functions in Azure? Wat zijn de alternatieven in Azure, zoals Containerized applicaties met Kubernetes? En waar kun je als organisatie tegenaan lopen wanneer je de overgang maakt naar de Cloud? Met een mooie case laat hij zien hoe dit in zijn werk gaat!
17:45
-
18:45
Diner
Geniet van een heerlijk diner tijdens de grote pauze.
18:45
-
19:45
Spreker 3
T.B.A.
19:45
-
20:30
Borrel
Praat na met elkaar onder het genot van een drankje.

Schrijf je in!