Cloud Infrastructure Summit

Een kijkje achter de technische schermen van verschillende Cloud oplossingen! ☁️
18.4.2019
Zuidelijk Halfrond 11, Gouda

Beschrijving

iSense Summits

In april zijn we terug met een compleet nieuwe Summit! Want op 18 april staat de Cloud Infrastructure Summit op het programma. We verhuizen tegenwoordig alles naar de Cloud, maar hoe ziet dit er nu achter de schermen uit? De 3 sprekers nemen je mee in hun ervaringen. Met hands-on sessies krijg jij een uniek kijkje in hun technische keuken!

Uiteraard is de Cloud Infrastructure Summit gratis te bezoeken. Ben je niet in de mogelijkheid om alle sessies bij te wonen? Geen probleem, je kunt zelf aangeven bij welke sessie je aanwezig wilt zijn! Natuurlijk zorgen wij ook voor een heerlijk diner!

De sprekers blijven nog even een verrassing. Wil je niets missen? Schrijf je dan alvast in, dan houden we je op de hoogte!

Kan je er helaas niet bij zijn? Meld je dan op tijd af! Dan zorgen we er samen voor dat we geen eten verspillen.

Sprekers

Michiel Steltman Cloud Infrastructure Summit iSense-
Michiel Steltman
Directeur, Stichting Digitale Infrastructuur Nederland
Adnan Hendricks - iSense Cloud Infrastructure Summit-1
Adnan Hendricks
Oprichter van Cloud Infrastructure Architects & Microsoft MVP
Danny van Dam - iSense
Danny van Dam
Infrastructure/Cloud Architect & Microsoft MVP

Programma

15:00
-
15:30
Inloop
De koffie staat voor je klaar!
15:30
-
16:30
Michiel Steltman - De problemen in de Cloud van morgen
De cloud markt beweegt snel. 10 jaar geleden werd cloud gezien als te riskant voor serieuze IT. Zelfs slechts 2 jaar geleden werd Hybrid als een permanente oplossing gezien: voor veel toepassingen zou de public cloud nooit worden gebruikt. Inmiddels is de opmars van de public cloud : zowel voor Iaas, Paas als Saas, niet meer te stuiten. Maar zoals met alle IT: ook in deze oplossingen, zitten de problemen van morgen al weer verstopt. Dat geeft problemen, maar schept ook kansen.In deze sessie geeft DINL directeur Michiel Steltman zijn visie op de ontwikkelingen, en de manier waarop organisaties en professionals met de snelle verschuivingen om moeten gaan. Hoe blijf je als aanbieder van cloud diensten toch concurrerend? Wat moet je als afnemer doen om in control te blijven over je platforms, kosten en leveranciers? En hoe moet je je als professional ontwikkelen om bij te blijven?
16:45
-
17:45
Adnan Hendricks - De kracht van PAAS
Adnan Hendricks heeft het in zijn sessie over de verschillende Platform As A Service (PAAS) diensten die beschikbaar zijn op Azure en waarom je deze wil gebruiken. Ontwerp een online infrastructuur en applicaties die in grote mate schaalbaar zijn op Azure. Leer daarnaast over de mogelijkheden van hybride connectiviteit, hoe Azure de totale kosten van 'Cloud Infrastructure workloads' kan drukken en hoe jouw organisatie hierdoor meer Agile en Lean wordt. Adnan is CEO van Microspecialist Consulting and oprichter van de Cloud Infrastructure Architects is Internationaal Architect, Consultant, Microsoft MVP en internationaal trainer. Hij implementeert kernoplossingen met de focus op Cloud Infrastructure (Azure), Virtual Infrastructure solutions, Windows Deployment en User Workspace.
17:45
-
18:45
Diner
Er staat je een overheerlijk diner te wachten
18:45
-
19:45
Danny van Dam - Wat is er nieuw in RDS & Windows Virtual Desktop
Recentelijk is de public preview van Microsoft Windows Virtual Desktop (WVD) gestart. Wat kun je hiermee en wat zijn de voordelen t.o.v. de bestaande RDS oplossingen. Technische overview van hoe deze oplossing eruit ziet met een demo van de Public Preview. Welke opties blijven er nog over on-premise?
19:45
-
20:30
Borrel
Bespreek de avond onder het genot van een klein hapje en drankje

Schrijf je in!