Artificial Intelligence Summit

Laat je meenemen in de wereld van AI!
25.9.2019
Zuidelijk Halfrond 11, Gouda

Beschrijving

roel-moradi

Een vraag die we steeds vaker horen: "Zijn we wel klaar voor alle toepassingen van AI?!". De schrikbeelden van robots die ons zouden gaan vervangen nemen in sommige discussies vaak de overhand. Maar is dit wel gegrond?

Natuurlijk is het goed om je van te voren af te vragen of jij of jouw organisatie klaar is om met AI aan de slag te gaan en welke toegevoegde waarde het je kan bieden. Daarom hebben we drie experts uitgenodigd die hun kennis met je delen en laten zien hoe zij de mogelijkheden van AI benutten.

Laat je daarom op 25 september meenemen in de wereld van AI. De AI Summit is gratis te bezoeken. Je kunt zelf aangeven bij welke sessies je wilt aansluiten en er staat een heerlijk diner voor je klaar. Je kan je ook gemakkelijk weer afmelden.

Sprekers

Jeroen Eerden
Jeroen Eerden
E-Office
Marco de Nooijer
Marco de Nooijer
KPN
Lisa Tostrams
Lisa Tostrams
Machine2Learn

Programma

15:00
-
15.30
Inloop
15.30
-
16.30
Jeroen Eerden - E-Office
Jeroen Eerden en Tim Groot bespreken vanuit een corporate use-case twee praktische toepassingen van predictive modeling. Gedurende de sessie wordt het verrichte experiment en het potentiële antwoord op de vraag; “Hoe kan het leerplatform pro-actief relevante opleidingsinterventies geven aan gebruikers”, toegelicht.
16.45
-
17.45
Marco de Nooijer - KPN
Inspirerende use cases uit de AI keuken van KPN.
17.45
-
18.45
Diner
Geniet van een overheerlijk diner verzorgd door Grill&Smoke
18.45
-
19.45
Lisa Tostrams - Machine2Learn
Lisa Tostrams en Alwin Peppels geven een sessie over de bekende categorieën in Machine Learning, en wanneer ze wel of juist niet gepast zijn voor gegeven vraagstukken. Aan de hand van een aantal cases uit het nieuws, waarbij deep learning niet werkte, wordt dieper ingegaan op de technische en praktische reden waarom sommige vragen zich niet laten beantwoorden door deep learning.
19.45
-
20.30
Borrel
Praat gezellig na met de sprekers en deelnemers van de summit onder het genot van een drankje.

Schrijf je in!